Hirdetés

barkacs.lap.hu / Barkácsötletek Trükkök

Barkácsötletek Trükkök

A kültéri faajtókra kétféle zár szerelhető: az ajtó külsejére és az ajtófélfába süllyesztett belső típus. Lássunk néhány segítséget új ajtózár felszerelésére, illetve útmutatót ajtózárak cseréjéhez.

Igény szerint színezhető öntapadós és plasztikus faldekorációk

Fából készült érdekességek

Parketta lerakási útmutató

Nagy hatékonyságú napokollektor készítés házilag

légkollektor építés sörösdobozokból házilag

Részletes leírás sörkollektor készítéséről

A Csináld+ Magyarország első tutorial oldalaként többek között barkácsolás, dekoráció, újrahasznosítás, kert és divat témakörben publikál olvasói ötleteket.

A Homeinfo egy olyan weboldal, amely a a tervezésen és a kivitelezésen át, egészen a lakberendezésig, minden munkafázisban sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt ad...

Barkácsolók részére lambéria, hajópadló témakörben tippek, ötletek. Hogyan spóroljunk a lambéria felrakásán, hogyan rakjunk fel fenyő lambériát, hogyan rakjunk fel csomós/görcsös fenyőt, hogyan fedjünk le csomós/görcsös fenyő lambériát, hogyan fessünk fabu rkolatot, hogyan fényezzük újra a lambériát, hogyan távolítsuk el a bordázott lambériát, fenyőpadlózás csináld magad, miért az OSB lap...

Otthonosabb környezetet szeretne? Olcsón és tartósat? Felújítana? Kertet épít? Nézze meg mi mindent lehet megoldani szakember nélkül is! Ötletek, megoldások fotókkal, rövid leírással. Kedvcsinálónak és gondolatébresztőnek. Az oldalon egyedi és praktikus lehetőségeket vázolok fel saját környezetemből.

A Fából fabrika blog egy, a barkácsolást hobbi-szinten, de kiváló minőségben űző nagycsaládos anyuka honlapja. Szemléletformáló inspirációkkal és igényes, ötletgazdag munkáimmal bátorítom saját kezű, átalakító felújításokra. Az oldalsávban található "Csináld magad" címke alatt magam készítette, képekben és leírásokban gazdag barkácsolós útmutató is megtalálható.

Naponta frissülő kreatív csináld magad ötletekkel foglalkozó blog. Az oldalon szereplő összes csináld magad ötlet részletes leírással, képekkel kerülnek fel az oldalra, így senkinek sem okozhat gondot az elkészítésük. Blogomban azt szeretném megmutatni, hogy hogyan tudunk otthon, saját kezűleg pár száz forintból nagyot alkotni!

Alakítsd ki saját kis oázisodat az otthonodban! Van néhány egyszerű és nagyon alapvető lépés, amit annak érdekében tehetünk, hogy az otthonunk békés, nyugodt és harmonikus legyen. Online magazinunkban éppen ezeket a lépéseket szeretnénk Neked is bemutatni, hogy saját kezűleg - akár nagyobb kiadás nélkül - tudd lakásodat szebbé tenni.

Meghatározás:

A barkacs.lap.hu minden, nem iparszerűen végzett, főként az otthon és kert környékén végzett szabadidős alkotó, - kétkezi, de elsősorban nem művészi - tevékenységgel kapcsolatos témakban fellelhető linkeket gyűjti össze. A barkácsolással kapcsolatos alapanyagok, szerszámok, eszközök, tudásanyagok, ötletek, tapasztalatok, és beszerzési források linkjeinek tárhelye.

A barkacs.lap.hu minden, nem iparszerűen végzett, főként az otthon és kert környékén végzett szabadidős alkotó, - kétkezi, de elsősorban nem művészi - tevékenységgel kapcsolatos témakban fellelhető linkeket gyűjti össze. A barkácsolással kapcsolatos alapanyagok, szerszámok, eszközök, tudásanyagok, ötletek, tapasztalatok, és beszerzési források linkjeinek tárhelye.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Barkácsötletek Trükkök
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés