Hirdetés

barkacs.lap.hu / Barkácsboltok, Barkácsáruházak Budapest

Barkácsboltok, Barkácsáruházak Budapest

Barkács és Bútorszerelvény XVIII. Nemes 80.

Barkács anyagok, csavarok, szerszámok

Előfordult már Önnel, hogy éppen a legnagyobb szerelés közepette fogyott el a szükséges csavar, stb. Bizonyára Önt is bosszantotta, hogy kocsiba kellett ülnie, hogy beszerezze a hiányzó apróságokat! Nos, most az elérhető üzletek száma eggyel szaporodott. Barkácsbolt Budapesten a II. kerületben. Hetente egyszer egy terméket jelentős (50%)-os kedvezménnyel árusítunk kizárólag a készlet erejéig.

Kézi és elektromos szerszámok. Makita, Bosch, Trumph

Üzlet, és online katalógus

Barkácsmester az Ön szakembere

MESTER-HÁZ - nemcsak Mestereknek!

Olima barkács webáruház és barkácsbolt

Barkácsbolt Webáruház

VAS-MEN BAU Barkácsbolt

Minden ami a barkácsoláshoz kell, Kispesten a Kossuth téren. Udvarias, gyors kiszolgálással várunk minden érdeklődőt. Zárak, lakatok, szerszámok, csavarok, szegek, karnisok, görgők, kerekek, ragasztók, épületvasalatok, bútorvasalatok, kötőelemek, szorítók, tömítőanyagok, kerti szerszámok és még ezer apró cikk.

Hajópadló, lambéria, osb

Évek óta fennálló barkács és szerszámüzletünk már nem csak Budapest XVIII. kerületéből érhető el. A modern világnak elegettéve megnyitottuk online webáruházunkat is. Üzletünkben szakszerű kiszolgálás mellet több tízezer termék közül választhat. Munkavédelem, építőipari termékek, szerszámok, külső és belső fal, fa, fém festékek. Üzletünk könnyen megközelíthető Gyál, Vecsés, Üllő, Budapestről.

Cégünk a Makita, Hitachi, Metabo, Milwaukee, Bosch, AEG, DeWalt, Husqvarna, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, Briggs, Honda, Tecumseh, Al-ko, MTD, Heron, Extol, Stabila készülékek márkaképviselete, márka és garanciális szervize a XI. és a XXIII. kerületben. Vállalunk láncok, körfűrészek élezését, vésőszárak kovácsolását.

Meghatározás:

A barkacs.lap.hu minden, nem iparszerűen végzett, főként az otthon és kert környékén végzett szabadidős alkotó, - kétkezi, de elsősorban nem művészi - tevékenységgel kapcsolatos témakban fellelhető linkeket gyűjti össze. A barkácsolással kapcsolatos alapanyagok, szerszámok, eszközök, tudásanyagok, ötletek, tapasztalatok, és beszerzési források linkjeinek tárhelye.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Barkácsboltok, Barkácsáruházak Budapest
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés